ПРОЄКТ КАПІТАЛЬНИЙ РЕМОНТ БУДІВЕЛЬ ПОЛІКЛІНІЧНОГО ВІДДІЛЕННЯ ТА ГОСПОДАРЧИХ БУДІВЕЛЬ КОМУНАЛЬНОГО ПІДПРИЄМСТВА «БЛИЗНЮКІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ»

Дата: 11.12.2023 12:34
Кількість переглядів: 255

фото проєкт Поліклініка БлизнюкиТермін реалізації проєкту 2023-2025рр.

Загальна кошторисна вартість 65,818 млн грн

Кількість населення, де реалізується проєкт, 18028 осіб,

з яких внутрішньо переміщені особи 4944 осіб

КІЛЬКІСТЬ КОРПУСІВ: ПОЛІКЛІНІКА, ДІАГНОСТИЧНИЙ ЦЕНТР, БУДІВЛЯ ФЛЮОРОГРАФА, БУДІВЛЯ ПРАЛЬНІ, СКЛАД, ГАРАЖІ

Фінансування проєкту - заплановано на умовах співфінансування на 2023 рік:

- субвенція з державного бюджету в рамках Програми з відновлення України, затвердженого наказом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України від 23.07.2023р.№630, у розмірі 20 млн.грн. на 2023 рік;

- кошти з місцевого бюджету у розмірі 4 млн.грн.

Проєкт «Капітальний ремонт будівель поліклінічного відділення та господарчих будівель Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» за адресою: Харківська область, Лозівський район, смт. Близнюки, вул. Калинова, буд. 3» потрапив у список з понад 130 відібраних до реалізації проєктів, що пройшли відбір по конкурсу,  оголошений Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури України у рамках Програми з відновлення України. Програма реалізується за фінансування Європейського інвестиційного банку та спрямована на відновлення об’єктів соціальної та критичної інфраструктури у громадах.
Детально за посиланням 

З метою забезпечення публічної прозорості просування та розвитку проекту, даний проект зареєстровано на платформі DREAM.Фото без опису

У зв’язку з введенням воєнного стану, перед Близнюківською селищною територіальною громадою постали нові виклики. На території громади мешкає 4944 внутрішньо переміщені особи, переважно це люди похилого віку, які мають низку хронічних та вікових захворювань. Також серед вимушених переселенців – молоді мами з маленькими дітьми, які постійно потребують медичного нагляду та особливого відношення, зокрема, отримувати якісні медичні послуги без зволікань. За отриманням медичної допомоги звертаються мешканці сусідніх Барвінківської та Лозівської міських громад. Загалом – близько 22 тис. осіб. 

Мета субпроекту - підвищення рівня та покращення якості медичних послуг, що надаються жителям Близнюківської селищної територіальної громади та внутрішньо переміщеним особам.

Завдання субпроекту - створити комфортні, безпечні умови для пацієнтів лікарні. В зв’язку зі збільшенням навантаження на заклад охорони здоров’я та необхідністю надавати якісні медичні послуги в оптимальні строки, постало питання проведення капітального ремонту будівлі поліклініки. 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень