Громада приєднується до проєкту «Шлях до Захисту та Сталих Рішень»

Дата: 21.10.2024 16:13
Кількість переглядів: 22

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З радістю повідомляємо, що наша громада була відібрана до участі у важливому проєкті «Шлях до Захисту та Сталих Рішень». Це унікальна можливість для зміцнення стійкості нашої громади та посилення безпеки на локальному рівні.

Як зазначалось під час співбесіди, в межах проєкту буде створено ініціативну групу, до складу якої увійдуть представники різних верств населення. Ця група відіграватиме ключову роль у розробці та впровадженні Плану стійкості громади та Плану безпеки громади. Основною метою діяльності ініціативної групи стане забезпечення стійкості, безпеки та розвитку громади на довготривалій основі.

Підтримка від міжнародних партнерів

Фасилітацію та підтримку діяльності ініціативної групи забезпечуватимуть виконавчий партнер проєкту, а також представники Міжнародної організації з міграції (МОМ). Як тільки буде укладено договір з виконавчим партнером, ми організуємо зустріч для знайомства з ним та обговорення подальших кроків, що сприятимуть реалізації проєкту.

Очікувані результати

Основним результатом роботи ініціативної групи стане розробка Плану стійкості та безпеки громади. Ці плани покликані не тільки забезпечити підготовленість до можливих кризових ситуацій, але й створити міцну основу для сталого розвитку громади. Важливо зазначити, що участь громадян у розробці таких стратегій є невід'ємною складовою успішної реалізації проєкту.

Більш детальна інформація буде надана згодом. Очікуйте на нові повідомлення про перебіг реалізації проєкту та наступні важливі зустрічі.

Приєднуйтесь до нас!

Якщо ви хочете зробити свій внесок у розвиток громади, запрошуємо вас долучитися до ініціативної групи.
Разом ми зможемо створити нашу громаду такою, як ми її бачимо - безпечною та успішною!

Для отримання додаткової інформації звертайтесь:
Шепеньова Ірина Володимирівна
Керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Близнюківської селищної ради
(057-54) 5-19-81

shepenyova2016@ukr.net 

bliznjukiselrada@ukr.net

Проект реалізується за фінансової підтримки Корейського агентства міжнародного співробітництва (KOICA) та за участі Міжнародної організації з міграції (МОМ).
Мета проекту - допомога відібраним громадам у розробці та впровадженні планів стійкості та безпеки.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень