Участь громади у конкурсі інфраструктурних грантів House of Europe

Дата: 21.10.2024 11:07
Кількість переглядів: 13

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Близнюківська громада бере участь у конкурсі інфраструктурних грантів від House of Europe, що відкриває нові можливості для розвитку місцевої інфраструктури. Проєкт передбачає створення творчого простору на базі школи мистецтв, що стане осередком для самовираження представників різних українських національних спільнот.

Ця програма створена для підтримки професійного й творчого обміну між Україною та країнами ЄС, зокрема для розвитку культури та креативного сектору. Один із напрямків підтримки – створення умов для самовираження українських національних спільнот.

У рамках конкурсу громада зможе отримати до 20 000 євро на:

  • Відновлення приміщень для культурної діяльності;
  • Облаштування просторів для заходів;
  • Придбання техніки та обладнання;

Гранти покривають витрати на будівельні матеріали, меблі, техніку, а також гонорари команді проєкту й транспортні витрати. Крім того, переможці конкурсу отримають можливість долучитися до спільноти випускників House of Europe, що відкриває доступ до нових грантів, навчальних програм і нетворкінгу.

Хто може подати заявку?
У конкурсі можуть брати участь неприбуткові організації, що працюють у сфері культури, мають досвід реалізації проєктів під час війни й працюють на благо національних спільнот. Однак комерційні, релігійні та політичні організації, а також ФОПи участі брати не можуть.

Терміни реалізації проєктів
На реалізацію проєкту учасники мають чотири місяці, з початку грудня 2024 року до кінця березня 2025 року. До кінця травня 2025 року необхідно буде відзвітувати про зміни, які відбулися завдяки гранту.

Ця можливість — шанс для Близнюківської громади створити простір, який надихатиме на розвиток культури й самовираження.

Про результати етапів відбору буде проінформовано додатково.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень