Про можливість співпраці та потенційного партнерства з Business Finland

Дата: 03.10.2024 13:31
Кількість переглядів: 80

Фото без опису

 

Business Finland - провідна фінська організація з підтримки інновацій та розвитку, шукає українські громади для співпраці у реалізації проєктів з відновлення та реконструкції.

У рамках оголошення від Business Finland про відбір громад для потенційного партнерства, Близнюківська громада набрала високу кількість балів у першому процесі відбору.

Так, 26 вересня 2024 року відбулося ознайомче онлайн-інтерв'ю з представниками Business Finland.
Під час зустрічі учасники зустрічі, зокрема фахівці з проєктної діяльності, розповіли про минулий досвід залучення грантів та співпраці, реалізовані спільні проєкти, а також стратегічні плани розвитку громади.

Зі сторони Business Finland старший консультант Вікторія Вольвач розповіла про потенційні можливості для Близнюківської громади, окреслила напрями роботи та можливі перспективи партнерства. 

Business Finland прагне співпрацювати з українськими громадами для реалізації проєктів з відновлення та реконструкції. Пріоритетними секторами для співпраці є:

  • Енергетика
  • Централізоване теплопостачання
  • Укриття для цивільного захисту
  • Житлове будівництво
  • Водопостачання та водовідведення
  • Охорона здоров'я
  • Освіта
  • Управління відходами та інші муніципальні послуги.

Детальніше про можливості співпраці можна дізнатися за посиланням.  

Потенційне партнерство з Business Finland відкриває нові можливості для розвитку інфраструктури та реалізації важливих проєктів у Близнюківській громаді.
Однією з ключових подій для подальшого зміцнення зв'язків стане міжнародна виставка та конференція з відбудови України під назвою “ReBuild Ukraine Powered by Energy”, яка відбудеться 14-15 листопада у Варшаві. Вона стане чудовою нагодою для понад 40 фінських компаній провести переговори з українськими партнерами та дізнатися більше про шляхи участі у відбудові України.

Загалом, участь Близнюківської громади у конкурсі Business Finland — це не лише можливість залучити іноземні інвестиції, але й встановити нові зв'язки для реалізації проєктів, спрямованих на відновлення та зміцнення економічного потенціалу громади.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень