Запрошуємо на стратегічну сесію з формування завдань Комплексного плану

Дата: 17.09.2024 15:58
Кількість переглядів: 58

Фото без описуТриває процедура громадських обговорень з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Близнюківської селищної територіальної громади.

В її рамках 4 жовтня 2024 року заплановане проведення стратегічної сесії – обов’язкового публічного заходу громадського обговорення з формування завдання на розроблення Комплексного плану, метою проведення якого є визначення перспективи розвитку громади. Результати напрацювань у ході стратегічної сесії будуть враховані при формуванні завдання на розроблення

Комплексного плану.

✅До участі у стратегічній сесії запрошуються усі зацікавлені мешканці Близнюківської селищної територіальної громади.

✅Відбір учасників буде здійснюватися відповідно до переліку основних заінтересованих сторін розвитку територіальної громади із забезпеченням принципу пропорційного представництва локальних територіальних громад, ключових спільнот громади, представників заінтересованих сторін, а також органів місцевого самоврядування.

✅Основні зацікавлені сторони:

- орган місцевого самоврядування;

- комунальні та інженерні підприємства;

- працівники соціально-бюджетної сфери;

- малий та середній бізнес;

- молодь та спорт;

- сільськогосподарські підприємства та фермери;

- громадські організації;

- суміжні територіальні громади.

✅Заявку на участь у стратегічній сесії з формування завдання на розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Близнюківської селищної територіальної громади можна оформити у період до 02.10.2024 р. за посиланням:

https://forms.gle/eGFmVZ9wPCTXRSEs5

✅або подавши заяву особисто чи поштою на адресу: вул. Незалежності, 39, с-ще Близнюки, Лозівський район, Харківська область область, 64801.

Також заяву можна подати старості відповідного старостинського округу.

⏰Про час та місце проведення стратегічної сесії буде додатково повідомлено до 2 жовтня 2024 року всім зареєстрованим учасникам.

💬Довідково: Стратегічна сесія буде проведена на виконання вимог чинного законодавства та рішення LXII сесії Близнюківської селищної ради VIII скликання від 09.07.2024 року № 1537 «Про розроблення Комплексного плану просторового розвитку території Близнюківської селищної територіальної громади Лозівського району Харківської області».

Комплексний план просторового розвитку території територіальної громади є одночасно містобудівною документацією на місцевому рівні та документацією із землеустрою, що визначає планувальну організацію, функціональне призначення території, основні принципи і напрями формування єдиної системи громадського обслуговування населення, дорожньої мережі, інженерно-

транспортної інфраструктури, інженерної підготовки і благоустрою, цивільного захисту території та населення від небезпечних природних і техногенних процесів, охорони земель та інших компонентів навколишнього природного середовища, формування екомережі, охорони і збереження культурної спадщини та традиційного характеру середовища населених пунктів, а також послідовність реалізації рішень, у тому числі етапність освоєння території.

Склад, зміст та порядок розроблення Комплексного плану визначається Порядком розроблення, оновлення, внесення змін та затвердження містобудівної документації (затверджено Постановою КМУ від 1.09.2021 р. № 926).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень