Державна підтримка сільськогосподарських товаровиробників

Дата: 28.08.2024 17:02
Кількість переглядів: 73

Фото без опису   Субсидії надаються отримувачам на безповоротній основі в межах бюджетних призначень, передбачених у державному бюджеті на поточний рік, у розрахунку на один гектар оброблюваних угідь, на яких вирощувались гречка, жито, просо та овес (за винятком післяукісних культур). Послуга надається за умов державного фінансування.

 

 

Документи, що необхідно надати для отримання послуги:

  1. Акт про висів насіння;

  2. Акт про збір врожаю.

  3. Довідка про відкриття поточного рахунка, видану банком;

  4. Заключний звіт про підсумки сівби під урожай поточного року  http://surl.li/fredcv

  5. Заявка на отримання субсидії http://surl.li/fmywhf

  6. Письмове зобов’язання повернути до державного бюджету в місячний строк бюджетні кошти в разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного отримання та/або нецільового використання;

  7. Письмове підтвердження, що отримувачу в поточному році не виділялася субсидія новоствореним фермерським господарствам за рахунок коштів бюджетної програми “Фінансова підтримка сільгосптоваровиробників” за напрямом “фінансова підтримка розвитку фермерських господарств” на площі посівів сільськогосподарських культур, на які надається субсидія;

Державна субсидія надається сільськогосподарським товаровиробникам — юридичним особам та фізичним особам-підприємцям — на один гектар оброблюваних угідь, де вирощуються гречка, жито, просо та овес. Розмір субсидії становить до 5000 грн на гектар, але не більше ніж на 300 гектарів на одного отримувача. Субсидія виділяється на безповоротній основі в межах бюджетних призначень на поточний рік.

Для отримання субсидії необхідно подати до 15 листопада пакет документів до обласної комісії. Документи, що подані не в повному обсязі або неналежно оформлені, повертаються на доопрацювання протягом 10 днів. Розподіл коштів здійснюється Мінагрополітики до 10 грудня, після чого субсидія перераховується на рахунки отримувачів.

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень