Онлайн-тренінг "Комунікація з військовими після травм, ампутації або полону"

Дата: 27.08.2024 08:25
Кількість переглядів: 63

Фото без описуЗапис на курс - до 30.08.2024 включно.

Громадська організація «Міжнародна асоціація психологів та тренерів-експертів» запрошує на відкритий безоплатний онлайн-тренінг “Я тепер інший. Комунікація з військовими, які мають травми, ампутації та пережили полон” 31 серпня 2024р. о 16.00 год

Реєстрація триває до 30.08.2024 включно.

Коли хтось з сім’ї йде на фронт, на війні опиняється вся родина. Всі члени сім’ї у своїх думках час від часу, або може й постійно, з військовим. 

Часто сім’я військового стикається з великими викликами, особливо коли військовий повертається додому. Ваші рідні чи знайомі постраждали через воєнні дії — і ви хочете спілкуватися з ними так, щоб підтримати та не зашкодити.

Запрошуємо на безоплатний онлайн-тренінг “Я тепер інший. Комунікація з військовими, які мають травми, ампутація та пережили полон” дружин, рідних, батьків, дітей, друзів військових та волонтерів, психологів , лікарів та цивільних, які хочуть розуміти як підтримати та допомогти військовому.

 Старт 31 серпня  2024 з 16.00 до 18.00 год.

На тренінгу буде мінімум теорії та максимум практичних порад для врегулювання різних гострих реакцій у військовослужбовців з родиною та цивільним життям. А ще ми поділимося техніками як спілкуватися з військовим у родині та поза нею.

Платформа для проведення онлайн заняття– ZOOM.

Реєстрація триває до 30.08.2024 включно http://surl.li/txaaeo

 

 

 

 

 

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень