Інтерактивний онлайн-курс «Громада, дружня до бізнесу: від виклику до проєктної ідеї» від «U-LEAD з Європою»

Дата: 24.08.2024 14:17
Кількість переглядів: 62

Фото без опису
Курс доступний на платформі U-LEARN (рубрика «Гарячі тематики»).
Для посадовців органів місцевого самоврядування, що займаються питаннями співпраці з бізнесом, залучення інвестицій та економічного розвитку своїх громад.

Також може стати корисним організаціям, які працюють над розвитком громад та регіонів (наприклад агенціям місцевого економічного розвитку, агенціям регіонального розвитку), організаціям підтримки бізнесу, консультантам з економічного розвитку.

 

 

 

 

Курс надасть громадам практичний інструментарій для генерування якісних ідей проєктів в сфері підтримки і розвитку підприємництва та буде особливо корисним для тих громад, які уже розуміють переваги від співпраці та підтримки місцевого бізнесу й свою вирішальну роль в місцевому економічному розвитку.


Сильний місцевий бізнес та ефективна взаємодія між громадами та підприємцями — основа для підтримки місцевої економіки в умовах воєнного часу та повоєнного відновлення. Інтерактивний онлайн-курс «Громада, дружня до бізнесу: від виклику до проєктної ідеї» від U-LEAD покликаний надати громадам практичний інструментарій для генерування якісних ідей проєктів в сфері підтримки та розвитку підприємництва. Курс буде особливо корисним для тих громад, які уже розуміють переваги від співпраці та підтримки місцевого бізнесу та свою вирішальну роль в місцевому економічному розвитку і при цьому:

  • шукають системних підходів та конкретних інструментів, які допоможуть запустити економічні процеси в громаді попри виклики війни;
  • прагнуть розробляти дієві ідеї проєктів в сфері сприяння та розвитку підприємництва;
  • хочуть залучати кошти в громаду під амбітні розвиткові ініціативи, спрямовані на підтримку та розвиток підприємництва.

Курс пропонує:

  • Інтерактивний формат
  • Навчання в зручний час
  • Онлайн-інструменти для відпрацювання здобутих знань та навичок
  • Відео-кейс Косівської громади
  • Сертифікат по завершенню курсу
  • Додаткові матеріали (посібник, глосарій, список корисних джерел)

Матеріали до курсу:
Громада, дружня до бізнесу_Глосарій


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень