Проєкти рішень LVIII сесії VІІІ скликання на 11.04.2024

Дата: 02.04.2024 10:01
Кількість переглядів: 160

Проєкти рішень LVIII сесії VІІІ скликання на 11.04.2024

  1. Про затвердження порядку денного LVІІІ сесії Близнюківської селищної ради VІІІ скликання.
  2. Про звіт Близнюківського селищного голови про діяльність виконавчих органів Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області та про здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами селищної ради за 2023 рік.
  3. Про внесення змін до персонального складу постійних комісій Близнюківської селищної ради VІII скликання.
  4. Про внесення змін до Програми розвитку фізичної культури і спорту  Близнюківської селищної територіальної громади на 2023-2024 роки, затвердженої рішенням  ХХХV сесії селищної ради VІII скликання від 22 грудня 2022 року №838-VIII.
  5. Про затвердження Положення про порядок надання грошової допомоги переможцям та призерам чемпіонатів України з видів спорту, що входять до складу національної збірної України з видів спорту та є мешканцями   Близнюківської селищної територіальної  громади.
  6. Про затвердження Програми зайнятості та працевлаштування населення Близнюківської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки. (ПРОГРАМА)
  7. Про внесення змін до рішення селищної ради від 21 грудня 2023 року № 1270-VIІІ “Про бюджет Близнюківської селищної територіальної громади на 2024 рік” та додатків до нього (зі змінами). Пояснювальна записка
  8. Про затвердження переліку закладів базової мережі закладів культури Близнюківської селищної територіальної громади.
  9. Про затвердження Онацької Л.В. на посаду старости Криштопівського старостинського округу Близнюківської селищної територіальної громади Лозівського району Харківської області.
  10. Про затвердження Кондри Г.В. на посаду старости Софіївського старостинського округу Близнюківської селищної територіальної громади Лозівського району Харківської області.
  11. Про погодження кандидатури на посаду директора Комунального закладу позашкільної освіти «Дитячо-юнацька спортивна школа» Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області.
  12. Про внесення змін до рішення Близнюківської селищної ради від 01.02.2024 року № 1337-VIІI.
  13. Про  передачу в оренду гр. Ткачовій В.М. земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  14. Про проведення інвентаризації земель під об’єктами комунального майна.
  15. Про передачу в оренду ФГ «Агроудар» сформованих  земельних ділянок що складаються з  нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв).
  16. Про безоплатну передачу земельних ділянок у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд.
  17. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за рахунок невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв).
  18. Про  передачу Левківському К.І. в оренду земельної ділянки під об’єктом  нерухомого майна.
  19. Про відмову в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
  20. Про продаж права оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності на конкурентних засадах.
  21. Про надання дозволу гр. Кравченко Л.Ф. на виготовлення технічної   документації із землеустрою щодо встановлення   меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ взамін сертифікату на право на земельну частку (пай)
  22. Про надання дозволу ТОВ «Агропартнер - 2013»   на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва
  23. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення.
  24. Про надання дозволу СФГ «Костюченко В.Г.» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не витребувані (нерозподілені) земельні частки (паї)).
  25. Про надання дозволу ПСП «Україна» на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не витребувані (нерозподілені) земельні частки (паї)).
  26. Про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва із земель комунальної власності сільськогосподарського призначення Близнюківської селищної ради.
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Осадчому Юрію Борисовичу для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області.
  28. Про надання дозволу на виготовлення технічної   документації із землеустрою щодо встановлення   меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ взамін сертифікату на право на земельну частку (пай).
  29. Про передачу в оренду земельної ділянки сільськогосподарського призначення для ведення городництва.
  30. Про припинення договорів оренди землі.
  31. Про відмову в наданні земельної ділянки в користування на умовах оренди.
  32. Про надання дозволу ТОВ «Агро-Партнер 2013» на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  33. Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.
  34. Про зміну умов договору оренди землі в частині зміни угідь, орендної плати та строку дії
  35. Про передачу в оренду ПСП «Володимирівське» сформованої  земельної ділянки що складається з  нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв).
  36. Про передачу в оренду гр. Рекоті М.Ю. сформованої земельної ділянки, нерозподіленої (невитребуваної) земельної частки (паю).
  37. Про передачу в оренду гр. Янченку О.В. сформованих земельних ділянок, що складаються з нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв).
  38. Про надання дозволу Пономарю О.Г. на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння і випасання худоби.
  39. Про надання дозволу на передачу земельних ділянок в суборенду.
  40. Про надання дозволу Головні С.М. на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі /на місцевості/ взамін сертифікату на право на земельну частку(пай).
  41. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби на умовах надання в оренду.
  42. Про внесення змін до договору оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності, укладеного з ФОП Агаєвим Р.А.
  43. Про ухвалення переліку об’єктів  нерухомого майна комунальної власності, що підлягають приватизації у 2024 році.
  44. Про дострокове  припинення договору оренди комунального майна нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності з Первомайським місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги.
  45. Про надання попередньої згоди на прийняття у комунальну власність Близнюківської селищної територіальної громади об’єкту права державної власності – електричний скутер Jinpeng.
  46. Про делегування повноважень виконавчому комітету Близнюківської селищної ради щодо утворення наглядової ради Комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» Близнюківської селищної ради.
  47. Про внесення змін до Програми цивільного захисту населення від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру Близнюківської селищної територіальної громади на 2024-2026 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 01 лютого 2024 року №1301-VІІІ.
  48. Про надання дозволу ПСП «Володимирівське» на розробку технічної документації  із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.
  49. Про надання дозволу Сокол М.В. на розроблення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельних ділянок сільськогосподарського призначення (не витребувані (нерозподілені) земельні частки (паї)).
  50. Про встановлення тарифів на збирання  та перевезення побутових відходів Близнюківському комунальному підприємству  «Комунальник» Близнюківської селищної  ради Харківської області.
  51. Про затвердження звіту про виконання бюджету Близнюківської селищної територіальної громади за І квартал 2024 року. (ДОДАТОК)
  52. Про затвердження структури виконавчих органів Близнюківської селищної ради VIІI скликання та загальної чисельності апарату ради, витрат на утримання.
  53. Про затвердження статуту КП “Близнюківська ЦРЛ” в новій редакції.
  54. Про внесення змін до Програми Близнюківської селищної територіальної громади «Соціальна підтримка захисників/захисниць України та членів їх сімей» на 2023 -2025 роки, затвердженої рішенням  селищної ради від 07 грудня 2022 року №823-VІІІ.
  55. Про внесення змін до Положення про порядок забезпечення соціальної підтримки захисників/захисниць України та членів їх сімей, які є мешканцями Близнюківської селищної територіальної громади, затвердженого рішенням  селищної ради від 07 грудня 2022 року №824-VІІІ.
  56. Про внесення змін до Програми підтримки Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони та інших військових формувань Близнюківської селищної територіальної громади на 2024-2025 роки.
  57. Про внесення змін до комплексної Програми профілактики правопорушень та боротьби зі злочинністю на території Близнюківської селищної територіальної громади на 2022-2024 роки, затвердженої рішенням Близнюківської селищної ради від 15 вересня 2022 року №773-VІІІ (зі змінами).
  58. Про безоплатну передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва

  59. Про надання ТОВ  Агрофірма «Подолівська» дозволу на виготовлення технічної документації  із землеустрою щодо  поділу земельної  ділянки комунальної  власності

  60. Про надання дозволу на розроблення документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки

  61. Про відмову гр. Богданюку А.В. у наданні земельної ділянки в користування на умовах оренди

  62. Про відмову гр. Костюченко О.О. у наданні земельної ділянки в користування на умовах оренди

  63. Про відмову гр. Костюченко О.О. у наданні земельної ділянки в користування на умовах оренди

  64. Про відмову СФГ «Джерело» у наданні земельної ділянки в користування на умовах оренди

  65. Про укладення договору для розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності на території Близнюківської селищної територіальної громади


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень