Оголошення про проведення громадського обговорення пропозицій щодо перейменування об’єктів топоніміки

Дата: 13.02.2024 17:55
Кількість переглядів: 124

Фото без описуБлизнюківська селищна рада інформує про початок громадського обговорення пропозицій щодо перейменування вулиць населених пунктів Близнюківської селищної територіальної громади Лозівського району Харківської області.

Ініціатор громадського обговорення – Близнюківська селищна рада Лозівського району Харківської області.

Організатор громадського обговорення - комісія з питань найменування (перейменування) об’єктів топоніміки Близнюківської селищної ради.

✅Термін проведення громадського обговорення – з 14 лютого 2024 року по 14 березня 2024 року.

Громадське обговорення проводитиметься у формі опитування шляхом заповнення учасниками громадського обговорення – жителями вулиць, що підлягають перейменуванню, відповідних підписних листів.

Учасники громадського обговорення заповнюють необхідні дані та проставляють підпис в підписному листі за умови підтвердження реєстрації на відповідному об’єкті топоніміки

Місце проведення громадського обговорення - приміщення Близнюківської селищної ради, адмінбудівлі старостинських округів, за адресами, зазначеними нижче, в залежності від розташування вулиці, що підлягає перейменуванню.

За бажанням жителів вулиць, опитування може бути проведено працівниками селищної ради чи старостами відповідних старостинських округів безпосередньо на території вулиць.

✅Заповнені підписні листи можна надсилати на адресу електронної пошти Близнюківської селищної ради mail@bliznjuki-selrada.gov.ua з приміткою «Перейменування вулиць».

У разі надсилання заповненого підписного листа електронною поштою, до селищної ради надсилається його сканована копія, до якої додається сканкопія першої сторінки паспорта та сторінки паспорта, на якій зазначена реєстрація місця проживання особи. У разі, якщо паспорт громадянина України виготовлено в формі ID-картки, надається копія першої та другої сторінок паспорта разом з копією витяга з реєстру територіальної громади.

✅Консультації з питання, що виноситься на громадське обговорення, можна отримати в Близнюківській селищній раді за телефоном: 5-19-81, електронна пошта bliznjukiselrada@ukr.net.

Відповідальні особи за проведення громадського обговорення – начальник відділу будівництва, архітектури, житлово-комунального господарства та цивільного захисту Близнюківської селищної ради Євгеній ДЕРЮГА та керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Близнюківської селищної ради Ірина ШЕПЕНЬОВА.

Результати громадського обговорення будуть оприлюднені на офіційному вебсайті Близнюківської селищної ради за посиланням: https://bliznjuki-selrada.gov.ua/ протягом 5 днів після проведення громадського обговорення.

Посилання на розпорядження з переліком вулиць, щодо перейменування яких проводиться громадське обговорення, - за посиланням:

📌 https://cutt.ly/mwVg46aL

Підписні листи по кожній вулиці, яка підлягає перейменуванню, ви можете знайти та заповнити за посиланням:

📌 https://cutt.ly/qwVg8Rhk


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень