Майбутнє за самодостатніми сільськими територіальними громадами

Дата: 14.03.2016 17:29
Кількість переглядів: 648

       Фото без опису

      Протягом 6-12 березня Близнюківський селищний голова Геннадій Степанович Король брав участь у навчальній програмі "Формування спроможних самодостатніх сільських територіальних громад", яка проходила у  смт Гриців Шепетівського району Хмельницької області .

       Навчальну програму організовано МБО «Консорціум із удосконалення менеджмент-освіти в Україні» в рамках проекту «Примирення в українському суспільстві: від енергії протесту до енергії творення», який виконується в Україні за підтримки Уряду Великої Британії.

       В ході участі в навчальній програмі Королю Г.С. вдалося обмінятися практичним досвідом з колегами з інших регіонів України,  встановити корисні контакти з іншими членами професійної спільноти та підвищити свій професійний рівень.

       Близнюківський селищний голова Король Г.С. переконаний в необхідності адаптації набутого досвіду щодо створення та функціонування інститутів громадянського суспільства в сільських населених пунктах саме в з метою підтримки розвитку, просування та захисту прав Близнюківської територіальної громади. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень