У громаді відбулася перша діалогова сесія в рамках грантової програми "Шлях стійкості"

Дата: 25.10.2023 10:09
Кількість переглядів: 133

Фото без опису

 

 

 

Друзі, нагадуємо, що наша громада стала єдиною громадою у Харківській області, відібраною на конкурсній основі для участі у проєкті «Шлях стійкості: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів». За умовами гранту на кожну громаду буде розраховано до 20 000 євро.

Проєкт «Шлях Стійкості: підвищення стійкості українців через посилення можливостей психосоціальної підтримки ветеранів» впроваджується IOM Ukraine у партнерстві з Громадською організацією «СТАН» за фінансування Міністерства закордонних справ Німеччини.

За допомогою цього конкурсу МОМ докласть всіх можливих зусиль, аби посилити спроможність реінтеграції ветеранів/-ок у громаду, а також матиме на меті визначення та впровадження рішень, орієнтованих на громаду.

Наразі у громаді відбулася перша діалогова сесія, під час якої всі зацікавлені сторони напрацювали пріоритетні напрямки роботи майбутнього ветеранського простору у Близнюківській громаді. Участь у заході взяла ініціативна група, зокрема, ветерани, члени їх родин, члени родин загиблих військових, представники Близнюквської селищної ради та її структурних підрозділів. 

На черзі – друга фінальна зустріч та, власне, початок реалізації проекту.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень