Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту

Дата: 31.05.2023 16:59
Кількість переглядів: 78

Повідомлення про оприлюднення проєкту регуляторного акту.

Керуючись Законом України “Про засади державної регуляторної   політики у сфері господарської діяльності”, Близнюківська селищна рада   повідомляє про оприлюднення проєкту регуляторного акту:

  • проєкт рішення селищної ради “Про приватизацію житлового фонду комунальної власності Близнюківської селищної територіальної громади ”

Проєктом рішення передбачається: визначення органу приватизації житлового фонду комунальної власності Близнюківської селищної територіальної громади та затвердження положення про порядок приватизації житлового фонду комунальної власності Близнюківської селищної територіальної громади.

     З проектом регуляторного акту та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Близнюківської селищної ради http://bliznjuki-selrada.gov.ua. у підрозділі «Проєкти рішень на 2023 р.» підрозділу «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база».

    Строк приймання пропозицій та зауважень до проєкту регуляторного акту становить 1 місяць з дня оприлюднення проєкту регуляторного акту та аналізу його регуляторного впливу на офіційному сайті Близнюківської селищної ради: http://bliznjuki-selrada.gov.ua.

     Кінцевий термін подання пропозицій та зауважень - 02 липня 2023 року.

     Пропозиції та зауваження до проєкту регуляторного акту та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: смт.Близнюки вул.Свободи, 30, каб.№9, другий поверх (відповідальна особа – заступник селищного голови Ольга ПАВЛЮЧЕНКО) або в електронному вигляді на адресу bliznjukiselrada@ukr.net.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень