Увага безхазяйне майно!

Дата: 24.03.2023 15:23
Кількість переглядів: 249

На виконання рішення виконавчого комітету Близнюківської селищної ради від 01.03.2023 року № 75, взято на облік безхазяйне нерухоме майно- нежитлову будівлю, загальною площею 371,0 кв.м., розташовану по вулиці Миру, б. 14 в селі Софіївка Перша Лозівського району Харківської області.

Власникам вищезазначеної споруди чи іншим особам, які мають право вимагати повернення своєї власності чи заявити про своє право на неї, протягом одного року з дати розміщення цього оголошення, необхідно звернутися з підтверджуючими документами до Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області за адресою: смт Близнюки Лозівського району Харківської області вул. Свободи, 30. Телефон для довідок: 5-17-92, 0956390936.

     Після спливу одного року з дати розміщення цього оголошення, за умови якщо не буде встановлено власника або іншу особу, яка має право вимагати повернення своєї власності чи не заявила про своє право на вищевказане нерухоме майно, безхазяйне нерухоме майно за рішенням суду буде передано до комунальної власності Близнюківської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень