Привітання

Дата: 31.12.2022 22:07
Кількість переглядів: 152

Фото без описуДрузі, вже за лічені години 2022-й рік залишиться в історії. Ці 365 днів були особливо складними для країни, Близнюківщини, для кожного з нас.

Традиційне щорічне привітання цього року буде не про досягнення і плани на майбутнє. Бо, як показало життя, одного ранку під звуки вибухів всі плани можуть піти шкереберть.

Сьогодні мої слова - це слова щирої вдячності. Я хочу, щоб вони були почутими кожним серцем у громаді.

Дорогі близнюківці, дякую вам за те, що з гідністю витримали всі випробування цього року. За допомогу війську, прихисток тисяч внутрішньо переміщених осіб, за щоденну працю на благо України, за дитячий сміх, бо саме так звучить щаслива громада. За те, що у нашої рідної Близнюківщини є прекрасна і щира душа - це кожен з вас.

Для всіх нас 2022-й став роком болючих втрат, важких, чорних днів. Кращі сини нашої громади поверталися додому на щиті. Ми ніколи не пробачимо ворогів. І обов’язково помстимося. 

Дорозі близнюківці! Пам'ятайте, що навіть тоді, коли вже, здається, нічого не зміниться, може статися диво, якщо поруч є небайдужі люди. Тому сміливо крокуємо у рік прийдешній. Разом!

З Новим Переможним 2023-м роком!

Слава Україні! Героям Слава!

 

Близнюківський селищний голова Геннадій Король


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень