Українці вже можуть подати заявки на безоплатне навчання в межах проєкту IT Generation

Дата: 11.08.2022 09:39
Кількість переглядів: 614

8 серпня розпочався третій етап освітнього проєкту ІТ Generation. Протягом двох тижнів українці зможуть подати заявку на безоплатне навчання IT-спеціальностей. 

Проєкт реалізується Міністерством цифрової трансформації в партнерстві з компанією Binance Charity та Львівським IT Кластером за підтримки Програми USAID «Конкурентоспроможна економіка України» та проєкту «Цифрові, інклюзивні, доступні: підтримка цифровізації державних послуг в Україні», що впроваджується ПРООН в Україні за підтримки Швеції. 

Подати заявку дуже просто. На платформі проєкту оберіть школу та освітню програму. Потім перейдіть на сайт школи та подайте заявку. Відбір студентів буде проводити школа, в тому числі шляхом тестування та співбесіди. З переліком необхідних документів можна ознайомитись у розділі FAQ та на сайтах шкіл.

Отримати нову кваліфікацію зможуть близько тисячі українців 21-60 років, які ніколи раніше не навчались ІТ-спеціальностей та не мають досвіду роботи в цій сфері. Також рекомендоване знання англійської мови на рівні від В1. Тривалість навчання: 2–6 місяців залежно від навчальної програми. 

Навчатися можна буде за такими ІТ-напрямами: 

  • технічні: FrontEnd; QA; JavaScript; Java; Python, Blockchain; 
  • нетехнічні: Project/Product Management; UI/UX Design; Business Analysis; HR/Recruiting; Digital Marketing. 

Детальніше ознайомитись з кожною із професій можна за посиланням:  

Основна мета ІТ Generation — допомогти талановитим українцям знайти себе в одній з найперспективніших сфер, продовжити працювати та розвивати українську економіку заради перемоги та успішного майбутнього нашої держави.

Джерело : https://thedigital.gov.ua/news/ukraintsi-vzhe-mozhut-podati-zayavki-na-bezoplatne-navchannya-v-mezhakh-proektu-it-generation

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень