Привітання Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 31.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 580

Фото без описуРік минає…Ми перегортаємо ще одну сторінку в історії Близнюківської громади. 2021-й став для нас часом нових викликів та випробувань, але у той же час запам’ятався своїми перемогами.

Цього року ми, на жаль, закривали школи, але відкрили новий дитячий садок. Ми перемогли у обласному проєкті і отримали новий автобус, але більшість доріг на території громади все ще у жахливому стані.

2021-й забрав у нас неймовірного тренера Тараса Осипу, але цей же рік подарував нам гордість за нові перемоги наших спортсменів на кращих спортивних аренах не лише України, але й світу.

Життя триває…Завершується ремонт у лікарні, на роботу приходять молоді лікарі, при ДЮСШ відкриваються нові секції та нові відділення при школі мистецтв, створюється Молодіжна рада, колесо історії крутиться невпинно….

Боляче, але цього року ми попрощалися з депутатом селищної ради, непересічною людиною, Олександром Тараном, але у рік новий ми входимо з призначеними старостами та найкращими сподіваннями на їхню плідну роботу.

У році, що минає, залишиться повна реконструкція опалення у Близнюківському ліцеї, відремонтована їдальня у Криштопівському ліцеї, проте ще так багато потрібно зробити на цій ниві.

Нарешті у громаді з’явилися перші паростки соціально відповідального бізнесу, але поряд з цим ще достатньо товаровиробників воліють працювати «в тіні».

Цього року я як голова громади почув багато конструктивної критики. 2021-й рік став часом, коли нам всім доводилося вчитися у прискореному режимі. Мені – організовувати життя на новій для себе території, вам – гуртуватися та усвідомлювати, що зміни відбуваються там, де їх прагнуть, а не лише критикують.

Нехай рік новий буде кращим, продуктивнішим та щедрим на добро! Бажаю всім нам залишити у році, що минає, всі негаразди, проблеми та турботи.

????Починаємо життя з чистого аркуша!

??Разом пишемо історію нашого краю! Нехай вона буде славною!

????З Новим роком, Близнюківська громадо!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень