Коротко із чергової XX сесії VIII скликання Близнюківської селищної ради

Дата: 12.11.2021 15:20
Кількість переглядів: 540

Фото без опису11 листопада відбулася чергова XX сесія VIII скликання Близнюківської селищної ради. На розгляд депутатів було винесено 39 питань, включаючи «різне». Зупинимося на найважливіших з них.

?Депутатському корпусу було представлено нового колегу. Новим депутатом селищної ради стала Тетяна Мисак, яка приступили до виконання своїх обов’язків після смерті депутата селищної ради Олександра Тарана.

?Також обранці одноголосно підтримали внесення змін до Статуту КЗПО “Дитячо-юнацька спортивна школа”. Відтак, ДЮСШ поповнилася новим відділенням – вільної боротьби. Таким чином, на сьогодні у спортивній школі функціонує п’ять відділень – футбол, волейбол, гирьовий спорт, пауерліфтинг та вільна боротьба.

?Розглядалися на цій сесії і кадрові питання. Так, більшість присутніх підтримала звільнення з посади начальника КП «Комунальник» Михайла Степанця, у зв’язку з закінченням строку контракту, та призначення та цю посаду Олександра Боя.

?Щодо земельних питань, то на сесії серед іншого затвердили перелік земельних ділянок комунальної власності Близнюківської селищної ради, права оренди на які виставляються на земельні торги окремими лотами. Ознайомитися з переліком можна в розділі «Проєкти рішень ХХ сесії VIII скликання» на сайті селищної ради за посиланням - https://bliznjuki-selrada.gov.ua/proekti-rishen-hh-sesii.../

Також після обговорення депутати прийняли рішення про вихід Близнюківської селищної ради з асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень