Увага! Доступні ліки!

Дата: 10.11.2021 14:41
Кількість переглядів: 370

Фото без описуІнформація про наявні у відділеннях Близнюківської лікарні лікарські засоби та медичні вироби буде оновлюватися на сайті КП "Близнюківська ЦРЛ" у розділі "Інформація для пацієнтів" двічі на тиждень - щовівторка та щочетверга. Це – спільне рішення очільника громади Геннадія Короля та керівництва медичного закладу.

????Нагадуємо, на стаціонарному та амбулаторному-поліклінічному лікуванні пацієнти забезпечуються безоплатними ліками, які включені до Національного переліку основних лікарських засобів.

????У Нацперелік входить 427 лікарських засобів, він відкриває рівний і справедливий доступ пацієнтів до базового ефективного лікування хвороб, які є пріоритетними для України.

????Нацперелік лікарських засобів - https://www.natsperelik.com.ua/

????Для пацієнтів, які лікуються у стаціонарі, ліки з Нацпереліку надаються безоплатно на весь період лікування. Під час отримання призначень у лікаря доцільно поцікавитися, які з призначених ним ліків входять до Нацпереліку (тобто, які ліки пацієнт має право отримати безоплатно протягом усього курсу лікування та перебування в стаціонарі).

????Перевірити, чи входять призначені препарати до Нацпереліку, можна на сайті або у мобільному додатку "Ліки Контроль", а також на інформаційних стендах лікарні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень