Увага! Громадське обговорення!

Дата: 10.06.2021 13:16
Кількість переглядів: 1078

Розпорядженням Близнюківського селищного голови Геннадія Короля від 10.06.2021 року за № 48 призначено проведення громадського обговорення (громадських слухань) припинення діяльності (ліквідації/реорганізації) закладів загальної середньої освіти Близнюківської територіальної громади.

Інформаційне повідомлення про проведення громадських слухань щодо припинення діяльності (ліквідації/реорганізації) закладів загальної середньої освіти Близнюківської територіальної громади та обговорення відповідних проєктів рішень Близнюківської селищної ради.

1. Найменування організатора громадського обговорення - Близнюківська селищна рада Лозівського району Харківської області.

2. Ініціатор громадського обговорення - відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради.

3. Мета: залучення громадськості до участі в управлінні справами територіальної громади, ознайомлення громадськості з позицією селищної ради відносно актуальних проблем та отримання від мешканців пропозицій і зауважень з цих питань в формі безпосереднього публічного спілкування, а також забезпечення гласності, відкритості та прозорості в діяльності Близнюківської селищної ради.

??Статистична довідка КЗ «Олексіївський ліцей»: прогнозована кількість учнів у 2021/2022 навчальному році – 37 осіб. Педагогічний склад закладу становить – 17 вчителів. Даний заклад освіти не відповідає вимогам ЗУ «Про повну загальну середню освіту», відсутній набір до 1-го класу, немає контингенту учнів у 8 та 11 класах, 50% класів не матимуть відповідної наповненості, що унеможливлює існування таких класів в закладі освіти.

??Статистична довідка КЗ «Алісівський ліцей»: прогнозована кількість учнів у 2021/2022 навчальному році – 39 осіб, педагогічний склад закладу становить – 15 вчителів, заклад не відповідає вимогам законодавства України в галузі освіти, відсутній контингент учнів у 3, 5 та 8 класах, 50 % класів не матимуть відповідної наповненості класу, що унеможливлює існування таких класів у закладі освіти.

??Статистична довідка КЗ «Садовський ліцей»: прогнозована кількість учнів у 2021/2022 навчальному році – 109 осіб, педагогічний склад – 23 вчителя. Заклад освіти планується реорганізувати у філію КЗ «Близнюківський ліцей» для наповнення 10 та 11 класів КЗ «Близнюківський ліцей», щоб продовжити функціонування 10 та 11 класів в цілому по громаді.

??Статистична довідка КЗ «Лукашівський ліцей імені О. Чепеленка»: прогнозована кількість учнів у 2021/2022 навчальному році – 62 особи, педагогічний склад – 14 вчителів. Заклад освіти не матиме 11 – го класу та відповідного контингенту учнів у 6 та 8 класах. Заклад планується реорганізувати у філію КЗ «Близнюківський ліцей» для наповнення 10 та 11 класів КЗ «Близнюківський ліцей», щоб продовжити функціонування 10 та 11 класів в цілому по громаді.

4. Строк, місце, час проведення громадських слухань, акредитації представників засобів масової інформації, реєстрації учасників –

????26 червня 2021 року о 10.00 год в приміщенні сільського клубу в с.Алісівка по вул. Центральна, буд.1.

????26 червня 2021 року о 14.00 год в приміщенні сільського будинку культури в с.Олексіївка по вул.Миру, буд.30.

????27 червня 2021 року о 10.00 год біля будівлі спортивного залу в с.Садове по вул. Притули, буд.10а.

????27 червня 2021 року о 13.00 год в приміщенні сільського будинку культури в с.Лукашівка по вул.Богдана Хмельницького, буд.38.

5. Поштова адреса та адреса електронної пошти, номер телефону, строк для подання пропозицій (зауважень) — Близнюківська селищна рада, смт Близнюки, вул.Свободи, 30, e-mail: rvo2015@ukr.net, т. (05754) 5-11-72, кінцевий термін - 25.06.2021 року.

6. Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, надсилаються електронною поштою із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, протягом 15 днів з дати оприлюднення цього повідомлення

7. Місце знаходження та адреса електронної пошти, номер телефону ініціатора громадського обговорення, за якими можна отримати консультації з питання, що винесено на громадське обговорення – відділ освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради, смт Близнюки вул.Свободи, 30 (перший поверх), rvo2015@ukr.net. т. (05754) 5-11-72.

8. Прізвище та ім’я особи, визначеної відповідальною за проведення громадського обговорення, – начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Близнюківської селищної ради Леонід Бондаренко.

Запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у обговоренні питання щодо припинення діяльності (ліквідації/реорганізації) закладів загальної середньої освіти Близнюківської територіальної громади та обговоренні відповідних проєктів рішень Близнюківської селищної ради.

Проєкти рішень оприлюднено на офіційному сайті Близнюківської селищної ради https://bliznjuki-selrada.gov.ua/proekti-rishen-hiii.../ в розділі “ПРОЄКТИ РІШЕНЬ".


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень