Результати конкурсу на заміщення вакантних посад спеціалістів І категорії

Дата: 15.03.2021 09:08
Кількість переглядів: 1384

Фото без опису12 березня відбувся конкурс на заміщення вакантних посад спеціалістів І категорії відділу з питань соціального захисту населення Близнюківської селищної ради. Нагадаємо, ці люди будуть надавати адміністративні послуги соціального характеру у старостинських округах громади.

Із 29 кандидатів, які подали документи для участі у конкурсі, для здачі іспиту з’явилося 20 кандидатів.

Відповідно до протоколу, конкурсна комісія вирішила рекомендувати очільнику громади призначити на посаду спеціаліста І категорії відділу з питань соціального захисту населення Близнюківської селищної ради - віддалене робоче місце в:

с. Бурбулатове - Білик Наталію Іванівну;

с. Верхня Самара - Пономар Олену Анатоліївну;

с. Криштопівка - Спасюк Ірину Вікторівну;

с. Лукашівка - Авсюнову Аллу Миколаївну;

с. Новонадеждине - Зайченко Тетяну Петрівну;

с. Самійлівка - Чигрин Тетяну Миколаївну;

с. Уплатне - Гришину Наталію Григорівну.

До кадрового резерву Близнюківської селищної ради за результатами конкурсу зараховані: Захарова Наталія Миколаївна, Шевченко Олена Георгіївна, Гадецька Юлія Олександрівна, Никоненко Яна Миколаївна, Мащенко Світлана Олександрівна, Ашиткова Тетяна Олексіївна, Каменева Діана Петрівна та Глушко Вікторія Миколаївна.

Завтра, 16 березня, у Геннадія Короля запланована зустріч з громадянами, які увійшли до кадрового резерву. Мета цієї зустрічі -  ознайомити запрошених з основними засадами формування кадрового резерву в органах місцевого самоврядування та визначити напрямки майбутньої співпраці.

«Конкурсантам потрібно було продемонструвати не лише знання відповідного законодавства, але і достатній рівень комп’ютерної грамотності, оскільки їм доведеться працювати з Реєстром територіальної громади, а також з програмним комплексом “СОЦІАЛЬНА ГРОМАДА Приємно відзначити, що найвищі бали отримали спеціалісти з досвідом роботи в органах місцевого самоврядування та практичними знаннями щодо ситуації у майбутніх старостинських округах», - прокоментувала результати відбору голова конкурсної комісії, секретар селищної ради Яна Хомутова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень