Із виїзного консультування

Дата: 01.03.2021 16:11
Кількість переглядів: 857

Фото без описуСьогодні, 1 березня, на території колишньої Алісівської сільської ради відбулося спільне виїзне консультування з питань земельних та майнових відносин спеціалістами Близнюківської селищної ради та фахівцями Первомайський місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.

Останнім часом саме від алісівчан надходило найбільше звернень стосовно оформлення права власності на земельні ділянки для ведення особистого селянського господарства.

Відповіді на важливі для громадян питання, які, зокрема, стосувалися реалізації права на безоплатну приватизацію землі та оформлення права власності на нерухоме майно, надавали секретар Близнюківської селищної ради Яна Хомутова та голова постійної комісії з питань земельних відносин, природокористування, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток та благоустрою Ольга Павлюченко.

Фото без опису

Очільник громади Геннадій Король акцентував увагу присутніх на тому, що земельний фонд колишнього Близнюківського району потребує ретельного аудиту. І допоки він не завершиться, депутати вирішили не надавати земельні діляни сільськогосподарського призначення у власність.

«Наголошую, допоки не будуть виготовлені схеми землеустрою і техніко-економічних обґрунтувань використання та охорони земель, ми утримуємося від прийняття рішень про передачу ділянок сільськогосподарського призначення у власність. Вже зараз громада ретельно перевіряє законність використання земель та дотримання користувачами земельного та екологічного законодавства, - зауважив Геннадій Король, - адже нерідко пасовища використовують як ріллю, розорюють прибережні захисні смуги та інше. Цьому потрібно покласти край».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень