До уваги! Онлан-презентація «Можливості Програми USAID АГРО для мікро-малих та середніх агропідприємств та громад»

Дата: 22.02.2021 14:34
Кількість переглядів: 641

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) 24 лютого представить проєкти допомоги для мікро, малих і середніх агропідприємств та сільських громад Харківської області.

Запрошуємо виробників і переробників продукції у секторах овочів, фруктів, ягід, молока, м’яса, домашньої птиці (окрім курятини), аквакультури та солодощів Близнюківщини взяти участь у презентації. У вас буде можливість поставити питання щодо проєктів, які вас цікавлять, та запропонувати власні ідеї щодо співпраці.

Місце: онлайн, під’єднання через Zoom. Для того, щоб отримати запрошення із посиланням на зустріч, будь ласка, зареєструйтеся: https://form.typeform.com/to/Gi38GwA4.

Нагадаємо, Програма USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО) – це п’ятирічна програма Агентства США з міжнародного розвитку (USAID), що впроваджується компанією Кімонікс Інтернешнл.

Мета програми: прискорення економічного розвитку сільських громад України, що потребують найбільшої підтримки, шляхом покращення управління в сільськогосподарському секторі, що сприятиме розвитку більш продуктивних, сучасних та прибуткових мікро, малих та середніх сільськогосподарських підприємств (ММСП).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень