5 хвилин з очільником громади

Дата: 11.02.2021 15:58
Кількість переглядів: 479

Фото без описуСтисло про пріоритетні напрямки роботи Близнюківської громади за минулий тиждень

Автобусне сполучення

Минулого тижня ініціативна група громадян звернули увагу селищного голови на необхідність забезпечити рух автобуса за маршрутом «Близнюки-Лозова-Близнюки». Після об’єднання районів кількість працюючих у Лозовій близнюківців зросла, а транспорт, який би курсував між вказаними населеними пунктами у зручний час (до 8 ранку і після 17 вечора) відсутній.

Щоб вирішити це питання, потрібно розуміти кількість бажаючих користуватися послугою. Отже, шановні близнюківці, якщо ви зацікавлені у створенні такого автобусного маршруту, повідомте про це спеціаліста селищної ради за телефоном 0507009999.

Батьки школярів з села Миролюбівка нарікали на ситуацію зі шкільним автобусом - через особливості графіка він забирає дітей дуже рано (о 6:50), а додому вони повертаються пізно ввечері.

Впоратися з цією проблемою можливо з залученням ще одного водія з відповідною категорією. Що і буде зроблено найближчим часом.

Проєкти

Близнюківська селищна рада у 2021 році бере участь в обласному конкурсі проєктів місцевого та регіонального розвитку «Разом в майбутнє».

Наразі триває підготовка проєкту, яким передбачається придбання пасажирського автобуса з метою забезпечення доступності послуг для мешканців громади.

Також у рамках співробітництва Близнюківської селищної та Лозівської міської територіальних громад заплановано реалізувати проєкт з ремонту покрівлі та декорування фасаду будівлі по вулиці Свободи, 42 та благоустрій прилеглої до неї території (будівля колишнього БДЮТ).

Спорт

Досягнута домовленість між Близнюківською селищною радою та головою Близнюківської федерації вільної боротьби «Слобожанщина» Андрієм Фурманом про відновлення у громаді Всеукраїнського турніру з вільної боротьби.

Нагадаємо, раніше у цих  змаганнях брали участь команди з Полтави, Торецька, Слов’янська, Краматорська, Токмака, Лубен, Куп’янська, Харкова, Лозової і, звичайно, колишнього Близнюківського району.

Сільські ради

На 12 лютого запланована зустріч Близнюківського селищного голови Геннадія Короля з працівниками колишніх сільських рад.

Під час наради, окрім інших робочих питань, обов’язково буде розглянута тема харчування школярів та вихованців ДНЗ. Всі бажаючі зможуть спостерігати за перебігом зустрічі, завдяки прямій трансляції події на сторінці спільноти «Нове Життя» у Facebook.

Водопостачання в селах

Багато звернень також стосувалися водопостачання в селах. Відновити водогони у сільській місцевості цілком реально. Відповідні роботи планується розпочати вже навесні, але за умови зацікавленості місцевого населення та майбутніх старост.

Наостанок – важливе нагадування! Очільник громади вкотре звертає увагу на недопустимість збору коштів з батьків учнів шкіл, вихованців ДНЗ та педагогічних колективів на будь-які потреби – чи то ремонт шкільного автобуса, чи то придбання методичних матеріалів для закладів освіти. Якщо подібні факти все ж мають місце, будь ласка, повідомте про це Близнюківську селищну раду.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень