Увага!

Дата: 04.02.2021 17:17
Кількість переглядів: 381

Фото без описуВідповідно до статистичних даних, у приватних господарствах колишнього Близнюківського району обліковується 2662 голів великої рогатої худоби. Але разом з тим немає жодної офіційно визначеної ділянки під громадські пасовища.

Близнюківська громада зацікавлена у розвитку скотарства, молочного та м’ясного поголів’я великої рогатої худоби. Ми розуміємо, що для людей у сільській місцевості утримання ВРХ є, на жаль, чи не єдиним засобом існування.

Тому, звертаємося, в першу чергу, до власників великої рогатої худоби, та до всіх жителів громади в цілому! Будь ласка, повідомте про те, які ділянки сьогодні використовуються для випасання худоби ФАКТИЧНО.

Зробити це можна наступним чином:

• звертайтеся до спеціалістів колишніх сільських рад на місцях;

• зв’яжіться будь-яким зручним для вас засобом зв’язку з Близнюківською селищною радою;

Визначити точне місце розташування ділянок можна за допомогою Публічної кадастрової карти за посиланням  https://map.land.gov.ua/.

Спираючись на надану громадянами інформацію, буде прийняте рішення про реєстрацію ділянок для створення громадських пасовищ на території Близнюківської громади.

Наголошуємо! Сформовані для громадських пасовищ ділянки будуть виключно власністю громади. Ці землі не передаватимуться в приватну власність та оренду, що унеможливить їх використання не за цільовим призначенням.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень