Дайджест новин у громаді

Дата: 18.01.2021 09:08
Кількість переглядів: 866

Фото без опису13 січня Близнюківський селищний голова Геннадій Король в м.Харків провів робочу зустріч із керівництвом  ДП “Дороги Харківщини” щодо утримання автомобільної дороги Лозова-Близнюки - Барвінкове-Велика Комишуваха. Визначено відповідні пріоритети та напрямки ремонтних робіт на 2021 рік.

14 січня налагоджена співпраця з Інформаційно-обчислюваним центром Міністерства соціальної політики України та розпочато  процедуру  підключення до програмного комплексу «Інтегрована інформаційна система «Соціальна громада», що надасть можливість забезпечити прийом електронних заяв від громадян для надання різних рівнів соціальних допомог ближче до місця проживання (на територіях сільських, селищної рад), а також передачі даних заяв до структурного підрозділу соціального захисту населення.

Фото без опису14 січня відбулася позачергова ІІІ сесія Близнюківської селищної ради VIII скликання.

Депутатським корпусом ради одностайно було схвалено звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, НКРЕКП щодо недопущення на загальнодержавному рівні підвищення тарифів на електроенергію та природний газ і стримання інших факторів, що спонукають до підвищення тарифів на комунальні послуги.

Також було ініційовано схвалення звернення до народного депутата України Літвінова О.М., народного депутата України Світличної Ю.О., директора ДП “Дороги Харківщини” Турченка І.В. щодо недопущення неналежного утримання державних автомобільних доріг на території Близнюківської селищної ради Лозівського району Харківської області, особливо під час несприятливих погодних умов.

Запропоноване звернення було беззаперечно схвалено майже усіма депутатами селищної ради, зареєстрованими на пленарному засіданні.(Фото надано редакцією громадсько-інформаційної газети "Нове життя").

14 січня відбулася зустріч головного інженера ТОВ "ХАРКІВБУДСЕРВІС" Павла Платонова, Близнюківського селищного голови Геннадія Короля, генерального директора комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» Лариси Полікової стосовно пристосування приміщення комунального підприємства «Близнюківська центральна районна лікарня» до облаштування комп’ютерної томографії, фінансування з розробки технічних умов для резервного живлення та встановлення дизельного генератора

Фото без опису16 січня відбулась робоча зустріч із Близнюківським селищним головою Геннадієм Королем та головою Лозівської районної ради Вадимом Гочем. В ході спілкування були обговорені плани на майбутнє, досягнуто повне порозуміння  та визначена перспектива подальшої співпраці і взаємодії Лозівської районної ради із Близнюківською селищною громадою.

 16 січня відповідно до Постанови КМУ від 23.03.2016 року № 239 «Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну» за рахунок коштів субвенції з державного бюджету розпочато повне або часткове відшкодування вартості препаратів інсуліну та десмопресину під час забезпечення жителів громади хворих на цукровий та нецукровий діабет через аптечні підприємства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень