Дайджест новин у громаді

Дата: 06.01.2021 15:14
Кількість переглядів: 684

Фото без описуБлизнюківська селищна рада започатковує рубрику оперативної інформації щодо важливих подій та новин у громаді.

01 січня 2021 року Близнюківський селищний голова Геннадій Король в м.Київ провів зустріч із зарубіжними та вітчизняними інвесторами щодо будівництва заводу з виробництва паливних пеллет з біомаси рослинного походження.

04 січня 2021 року Близнюківський селищний голова Геннадій Король провів робочу зустріч з депутатом селищної ради Тараном Олександром Гавриловичем, стосовно реконструкції та переобладнання топкових  (котелень) з нетрадиційних видів палива та відновлюваних джерел енергії.

Не зайвим, вважає керівник громади, зосередити увагу на використанні альтернативного виду палива, виготовленого зі щепи.

«Незабаром в громаді розпочнеться інвентаризація та потім розчистка лісосмуг та узбіч доріг від порослі. Отриманий матеріал доцільно використати для отримання щепи та виготовлення пеллет», - вважає Геннадій Король.

04 січня 2021 року відбулась зустріч Геннадія Короля із представниками фармацевтичних фірм з організації цілодобової роботи аптеки в громаді на території КП «Близнюківська ЦРЛ». Аптечний заклад повинен мати  повний перелік послуг щодо забезпечення населення лікарськими засобами шляхом здійснення роздрібної торгівлі, отримання ліків згідно соціальних програм, а також видача наркотичних та психотропних лікарських засобів.

Головна умова діяльності фармацевтичної установи - сплата податків на території громади.

05 січня 2021 року в адміністративних будівлях Близнюківської селищної ради експериментально проведено опалення топкових систем на основі альтернативного палива з відновлюваних джерел енергії.

05 січня 2021 року в Близнюківській селищній раді організована робота щодо прийому документів від громадян для призначення державних допомог, пільг, субсидій. Для отримання даних послуг можливо також звернутись до відповідальних осіб на територіях сільських рад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень