Звернення Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 13.12.2020 15:03
Кількість переглядів: 467

Щорічно 14 грудня в Україні відзначається День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день – Днем ліквідатора. Адже цей день не тільки свічка пам’яті на честь загиблих товаришів, а й визначна дата, що згуртувала величезну кількість людей перед лицем великої біди.

Нині ми низько схиляємо голови перед усіма, хто пішов тоді у ядерний вогонь, щоб зупинити ланцюгову реакцію смерті. Глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних обставинах.

Серед ліквідаторів наслідків катастрофи було чимало мешканців нашої громади. Не шкодуючи себе, ризикуючи власним життям, вони захистили світ від радіаційного лиха. Багато  учасників ліквідації, на жаль, вже немає поряд з нами. Світла пам'ять усім, хто через хвороби, спричинені радіацією, не дожив до цього дня.

Шановні ліквідатори! Бажаю Вам, Вашим рідним і близьким міцного здоров’я, життєвої енергії, сімейного затишку, добра і злагоди, шани і щирої подяки від людей!

Нехай ніколи не повториться шлях Чорнобильської катастрофи, а пам'ять про ті події навчить нас цінувати мир, спокій і безпеку!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень