Близнюківщина має свого енергоменеджера

Дата: 09.12.2020 14:25
Кількість переглядів: 460

Фото без опису8 грудня отримав сертифікат про завершення освітньої Програми ІІ потоку з підготовки енергоменеджерів для територіальних громад фахівець Близнюківської селищної ради Євгеній Дерюга.

За ініціативи голови Харківської обласної ради Сергія Чернова організовано підготовку енергоменеджерів для територіальних громад підписантів «Угоди мерів» на базі Харківського національного університету міського господарства ім. О.М. Бекетова.

Кваліфікований енергоменджер у громаді, за допомогою експертів галузі й співробітників обласної ради має вирішувати складні й водночас важливі завдання, серед яких створення цілісної картини споживання енергоресурсів, формування системи обліку й контролю, впровадження енергозберігаючих заходів».

Керівниця управління з питань місцевого самоврядування, розвитку громад та міжнародних зв’язків облради Олена Кулик від імені голови Харківської обласної ради Сергія Чернова привітала випускників-енергоменеджерів із успішним завершенням Програми та запропонувала взяти участь у навчальному візиті із ознайомлення з кращими практиками, які вже реалізовані не території області.

(Матеріали та фото взято із веб порталу Харківської обласної ради http://oblrada.kharkov.ua/ua/press-center/news/25385-kharkivshchina-otrimala-13-novikh-energomenedzheriv)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень