Привітання Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 07.12.2020 08:00
Кількість переглядів: 546

Фото без описуДорога Близнюківська громадо!

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати рад, активісти самоврядних органів!

Щиро вітаю вас з нашим спільним святом - Днем місцевого самоврядування! Цей день воістину став народним святом, бо місцеве самоврядування сьогодні найближче до людей і їхніх турбот.
Місцеве самоврядування є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. 
Саме органам місцевого самоврядування уготована честь і відповідальна місія - об’єднувати громадян різного віку, політичних уподобань у спільному прагненні зробити нашу громаду щасливою і спроможною.

Сьогодні висловлюю  вдячність депутатам місцевих рад, працівникам органів місцевого самоврядування, членам виконавчих комітетів, які демонструють високий професіоналізм, відповідальність, представляючи інтереси громади на  право кожного з нас - бути почутим. 

Особливі слова подяки ветеранам самоврядування за їх неоціненний внесок в його становлення та розвиток. Нехай їхній багатий досвід роботи в органах самоврядування стане часткою плідної  роботи кожного з  нас. Впевнений, що сучасне місцеве самоврядування завжди залишатиметься    мудрим, толерантними, готовими в будь-яку хвилину прийти на допомогу.

Від усього серця бажаю усім, хто працює на благо територіальної громади, кожній  родині, кожному мешканцю миру, достатку, любові і здоров`я!

Нехай усі життєві негаразди обходять вас стороною, а непохитна віра у щасливе майбутнє рідного краю та спільна праця на його благо додають сили і наснаги! Ми приречені на успіх, бо ми того варті!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень