ГРОМАДСЬКІ СЛУХАННЯ ВІДБУЛИСЯ

Дата: 07.09.2020 09:16
Кількість переглядів: 539

Фото без опису04 вересня в Близнюківській селищній раді пройшли громадські слухання щодо врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації на місцевому рівні. 

На засіданні обговорювали детальний план території в межах вулиць Незалежності та Гвардійців Танкістів в смт Близнюки Близнюківського району Харківської області для розташування залізничної під’їзної колії.

Заступник Близнюківського селищного голови Яна Хомутова повідомила присутнім, що слухання проходять відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Близнюківський селищний голова Геннадій Король наголосив, що розташування залізничної під’їзної колії до бувшого комбікормового заводу, безумовно, сприятиме розвитку селища, зростанню промислового потенціалу та зайнятості населення.

Представник розробника проекту ТОВ “Горизонт-Проект” Наталія Кравченко доповіла про заплановане будівництво, детально описала наявні ресурси, план території, розміщення об’єктів.

Присутні на слуханнях мешканці вулиці Складнєвої Віри смт Близнюки висловили стурбованість щодо пилу та шуму в ході будівництва, але представник ТОВ Агрофірма “Подолівська” Андрій Воронкін переконливо пояснив, що всі труднощі були тимчасовими, пов’язаними з погодними умовами. У ході громадського обговорення інших заперечень чи заборон для будівництва не виявлено.

Учасники громадського обговорення висловили думку, що містобудівна документація відповідає вимогам містобудівного законодавства і державним будівельним нормам та прийняли резолюцію щодо подання детального плану території в межах вулиць Незалежності та Гвардійців Танкістів в смт Близнюки Близнюківського району Харківської області для розташування залізничної під’їзної колії на затвердження.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень