Привітання Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 01.09.2020 08:10
Кількість переглядів: 560

Дорогі діти, батьки і вчителі Близнюківської громади!

Від усього серця вітаю Вас з Днем знань! Славна традиція святкувати перший день нового навчального року об’єднала багато поколінь. Без перебільшення, його відзначають всі - від вихованців дитячих садків до людей, які давно вже закінчили школу або вищий навчальний заклад. Це наше спільне свято, тому що в основі будь-якої справи, будь-якої професії і навіть хобі лежать знання. В усі часи освічена людина користувалася повагою. Навчання – це прихований скарб, який дає людині впевненість і свободу у виборі життєвого шляху, можливість домогтися успіху і реалізувати свої здібності. Треба навчатися, щоб знати, як діяти і жити!

Тому з особливим щемом хочу привітати насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Нехай Ваші перші обережні кроки дорогою знань стануть міцною основою подальшого навчання та саморозвитку. Нехай уроки будуть ненудними, книги – цікавими, шкільна дружба – міцною!

Шановні батьки, вже зовсім скоро Ваші надзвичайні діти своєю працею прославлятимуть свої родини, віддаючи сили та знання на добру справу розбудови громади. Тож нехай перший дзвоник пролунає в кожному Вашому серці радісним настроєм, вірою в завтрашній день та в успіх розпочатих справ!

Окремо найщиріші слова подяки Вам, вельмишановні педагоги, за тепло сердець, титанічну працю та бездоганне виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, та до людини як найбільшої гуманітарної цінності. Бо саме Ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить завтрашній день нашої територіальної громади, майбутнє українського народу.

У цей день всім учням, вчителям і батькам я бажаю міцного здоров’я, терплячості, а головне - зберегти дитячу спрагу знань, юнацьку допитливість розуму і зрілість міркувань!

Зі святом 1-го вересня!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень