Звернення Близнюківського селищного голови Г.С.Короля

Дата: 30.07.2020 08:43
Кількість переглядів: 1203

Фото без описуДорога моя, Близнюківська громадо!

Відповідно до п.9 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” на пленарному засіданні XC сесії VII демократичного скликання Близнюківської селищної ради 21.07.2020 року було заслухано звіт про роботу ради та її виконавчого комітету за 2019 рік.

Цей звіт є відображенням порозуміння та плідної співпраці людей, які всім серцем вболівають за місце, де вони народилися.

Депутатський корпус Близнюківської селищної ради VII демократичного скликання, що розпочала свою роботу 05.11.2015 року, протягом 5 років заповзято працював для того, щоб життя громади було безпечним і комфортним.

Ніколи не сумнівайтеся в тому, що маленька група думаючих людей, що об’єдналися, може змінити світ! Вірте, це-єдине, що можливо! Тільки згуртована громада приречена на успіх, бо вона того варта!!

Із звітом про роботу Близнюківської селищної ради та її виконавчого комітету за 2019 рік можна ознайомитися на офіційній вебсторінці Близнюківської селищної ради https://bliznjuki-selrada.gov.ua/zvit-blyznyukivskoho-selyshchnoho-holovy-korolya-hs-pro-robotu-blyznyukivskoyi-selyshchnoyi-rady-1560235625/ в розділі “Інформаційна база”, де оприлюднено звіти про результати роботи за минулі 5 років, та на шпальтах чергових номерів громадсько-інформаційної газети “Нове життя”.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень