Лозівська місцева прокуратура Харківської області повідомляє

Дата: 22.05.2020 12:24
Кількість переглядів: 1028

Близнюківським відділом Лозівської місцевої прокуратури та Близнюківським ВП Лозівського ВП ГУНП в Харківській області повідомлено про підозру двом службовим особам Українського товариства мисливців та рибалок у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 2 ст. 248 КК України, а саме порушення правил полювання, з використанням свого службового становища, за попередньою змовою, що заподіяло істотну шкоду.

Так, в лютому 2019 року вказані особи з метою здійснення незаконного полювання диких кабанів приїхали на територію однієї із сільських рад Близнюківського району. Незважаючи на те, що на них покладено обов’язки по забезпеченню виконання заходів з відтворення та охорони мисливської фауни, використовуючи своє службове становище порушуючи правила полювання, застрелили дев’ять голів диких кабанів, заподіявши істотну матеріальну шкоду державі на суму 360 000 грн.

На даний час розслідування триває, вирішується питання про обрання запобіжного заходу та відсторонення вказаних осіб від займаної посади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень