ВІТАННЯ БЛИЗНЮКІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ГЕННАДІЯ КОРОЛЯ З ДНЕМ ПАМ’ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА ДНЕМ ПЕРЕМОГИ!

Дата: 07.05.2020 16:55
Кількість переглядів: 796

Фото без описуДорогі ветерани та шановні земляки!

8 та 9 травня ми відзначаємо День пам’яті і примирення та 75-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У ці славні дні ми знову повертаємося до незабутнього травня 1945 року аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками. Ми щиро вшановуємо своїх визволителів, які героїчно відстояли наше невід’ємне право жити вільно на рідній землі.

Ціна Великої Перемоги – це мільйони загиблих, навіки зламані людські долі, невимовний біль та горе учасників воєнних подій. Майже десять мільйонів кращих синів і дочок України полягли на полях бою, загинули у концтаборах та на примусових роботах, померли від тяжких ран у повоєнні роки. Осколки тієї епохи все ще летять і ранять нас, а сама війна назавжди залишиться незаживаючою раною, жахливим шрамом нашої пам’яті.

Подвиг переможців у Другій світовій війні гідно продовжують українські воїни, які захищають незалежність та територіальну цілісність України на її східних рубежах. Сьогодні героями стають онуки та правнуки тих, хто в далекому 1945-му сподівався, що війна більше ніколи не прийде на нашу землю.

Слава героям, які в усі часи захищали нашу Батьківщину!

Вічна пам'ять загиблим, честь і слава живим героям!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень