Повідомлення про оприлюднення проектів регуляторних актів

Дата: 17.03.2020 11:16
Кількість переглядів: 438

Фото без описуКеруючись Законом України “Про засади державної регуляторної  політики у сфері господарської діяльності”, Близнюківська селищна рада   повідомляє про оприлюднення регуляторних актів:

  • проєкту рішення селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Близнюківської селищної ради на 2021 рік”

  • проєкту рішення селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Близнюківської селищної ради на 2021 рік”

  • проєкту рішення селищної ради “Про місцеві податки і збори на території Близнюківської селищної ради на 2021 рік”.

З проектами регуляторних актів та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися на офіційному сайті Близнюківської селищної ради http://bliznjuki-selrada.gov.ua. у підрозділі «Регуляторна політика» розділу «Інформаційна база».

Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізів їх регуляторного впливу на офіційному сайті Близнюківської селищної ради: http://bliznjuki-selrada.gov.ua.

Кінцевий термін подання пропозицій та зауважень - 20 квітня 2020 року.

Пропозиції та зауваження до проектів регуляторних акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: смт Близнюки вул. Свободи, 30, каб.№1, другий поверх (відповідальна особа – заступник селищного голови Я.Хомутова) або в електронному вигляді на адресу mail@bliznjuki-selrada.gov.ua.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень