ОДИН РАЙОН-ОДНА ГРОМАДА!!!

Дата: 06.02.2020 10:34
Кількість переглядів: 1962

ОДИН РАЙОН-ОДНА ГРОМАДА!!!

   27.01.2020 року в  Міністерстві розвитку територій та громад України вдруге був розглянутий доопрацьований проект Перспективного плану формування територій Харківської області, який  представила Харківська обласна державна адміністрація. Оскільки у представників Уряду та експертів виникло ряд питань по деяким  районам, проект перспективного плану було повернуто на доопрацювання. 31.01.2020 року відбулося засідання Міжвідомчої регіональної робочої групи з підготовки пропозицій щодо адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів Харківської області. За результатами засідання комісії було рекомендовано розглянути пропозицію щодо спрямування проекту Перспективного плану формування територій громад Харківської області на розгляд Кабінету Міністрів України та провести  додаткові консультації із зацікавленими сторонами на предмет відповідності пропозицій, що надходять до Харківської обласної державної адміністації з приводу внесення змін до цього документу.

   З метою врахування позиції членів Асоціації міст України під час остаточного схвалення Кабінетом Міністрів України Перспективного плану формування територій громад області 12 лютого 2020 року відбудуться Загальні збори Харківського регіонального відділення Асоціації міст України з цього питання.

   Близнюківського селищного голову Геннадія Короля запрошено особисто взяти участь в зазначеному заході та надати свої обґрунтовані зауваження та пропозиції  щодо Перспективного плану Харківської області.

   Як зазначив Геннадій Король, створення спроможної Близнюківської ОТГ можливе тільки за принципом “Один район-одна громада”, бо лише спільними зусиллями можна зберегти рідне та набути нове!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень