НЕЗАКОННА ТОРГІВЛЯ ТЮТЮНОМ У БЛИЗНЮКАХ

Дата: 30.01.2020 15:54
Кількість переглядів: 1561

НЕЗАКОННА ТОРГІВЛЯ ТЮТЮНОМ У БЛИЗНЮКАХ

Фото без опису   Третій день поспіль, 28-30 січня поточного року, в Близнюках здійснюється незаконна торгівля тютюновими виробами.

  Особисто Близнюківським селищним головою Геннадієм Королем здійснювалася фіксація факту та повідомлення на лінію 102 про здійснення на території смт.Близнюки продажу в людних місцях з автомобіля контрабандних сигарет виробництва Росії, Китаю, Білорусі.

   Виявлення незаконної діяльності відбулося завдяки небайдужості та активній громадській позиції самих близнюківців – Ольги Банделет, Володимира Коняєва, Варвари Міськової, Володимира Архіпова, Людмили Білаш та інших, які не тільки одразу повідомили про незаконну торгівлю, а й безпосередньо сприяли затриманню порушників. Завдяки близнюківцям було зібрано не тільки фотодокази, а й реальні контрабандні сигарети.

    Як запевняє Близнюківський селищний голова Геннадій Король, громада не допустить процвітання нелегальної торгівлі тютюновими виробами, оскільки така діяльність – це джерело фінансування кримінальних структур, підтримка корупції, доступ до сигарет для неповнолітніх, втрати надходжень до селищного бюджету, за рахунок яких надається матеріальна допомога на лікування та на поховання одиноких громадян тощо. Незаконна торгівля тютюном є також реальною загрозою для селищного бізнесу як одного з основних наповнювачів доходної частини бюджету.

   Близнюківське відділення поліції має усі повноваження, щоб припинити нелегальну діяльність мереж збуту тютюнової контрабанди та посилити заходи з боротьби з незаконним обігом підакцизних товарів на території ради загалом. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень