Близнюківська селищна рада ініціювала передачу майна із спільної власності району

Дата: 20.11.2019 11:49
Кількість переглядів: 704

Фото без опису    Впровадження реформи децентралізації влади та утворення об’єднаних територіальних громад  надає великої актуальності питанню передачі об’єктів спільної власності територіальних громад району в комунальну власність громад.

  Близнюківський селищний голова Геннадій Король переконаний, що єдиною далекоглядною метою процесу передачі об’єктів спільної власності територіальних громад району в комунальну власність громад є збереження майна, його ефективне використання  та належне обслуговування.

   Тож вже 15 листопада 2019 року на пленарному засіданні LXXIX сесії VII демократичного скликання Близнюківської селищної ради було  прийнято схвальне рішення про ініціювання  перед Близнюківською районною радою питання щодо безоплатної передачі із спільної комунальної власності територіальних громад сіл та селища Близнюківського району в особі Близнюківської районної ради у комунальну власність територіальної громади в особі Близнюківської селищної ради об’єктів нерухомого майна, розташованих на території смт.Близнюки та с.Садове.

   Зокрема, цим рішенням Близнюківська селищна рада підтвердила свій намір збереження та готовність прийняти у комунальну власність територіальної громади Близнюківської селищної ради комплексу будівель Близнюківського ліцею, Близнюківської центральної районної лікарні та сімейної медицини, будівлю ФАПу с. Садове, будівлю центральної районної бібліотеки та Близнюківської дитячої музичної школи.

   Клопотання про розгляд ініціативи щодо передачі об’єктів спільної власності територіальних громад району в комунальну власність Близнюківської селищної громади було направлено до Близнюківської районної ради.

   Далі слово за районними депутатами!!!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень