Започатковано випуск книг місцевих авторів-аматорів

Дата: 15.06.2017 15:39
Кількість переглядів: 675

Фото без опису    Мудрими людьми мовлено, що нація не існує як така без носіїв величного творчого начала.

   Близнюківська громада завжди була багата талановитими неординарними особистостями, тому з метою виявлення самодіяльних митців та популяризації їх творчості Близнюківською селищною радою започатковано випуск книг місцевих авторів-аматорів.

    Кошти на видавництво та придбання поетичних збірок, брошур, книжок місцевих поетів та історико - краєзнавчих матеріалів місцевих дослідників було передбачено в Програмі соціально-економічного розвитку селищної ради на 2016-2020 роки.

   Першим здобутком Близнюківської селищної ради в новій справі  став друк збірки віршів мешканки смт.Близнюки, талановитої поетеси-аматорки Літвінової Наталії “Надіюсь, вірю і люблю”, накладом 100 примірників.

   На разі, Близнюківською селищною радою здійснюється підготовка до презентації  збірки  та творчої зустрічі з її авторкою.

   Наступним обов’язковим для втілення в життя громади завданням для Близнюківської селищної ради є видавництво матеріалів з історії Близнюківщини нашого талановитого односельця, вчителя-історика Панасовського П.Ю. з метою вшанування його  пам’яті та  розвитку історичного краєзнавства.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень