З 04 квітня 2017 року торгівлю вздовж пішохідного тротуару по вул. Свободи в смт.Близнюки – ЗАБОРОНЕНО!

Дата: 03.04.2017 15:02
Кількість переглядів: 533

Фото без опису    З метою упорядкування продажу самостійно вирощеної продукції садівництва та городництва, запобігання захаращенню пішохідного тротуару, дотримання єдиного порядку благоустрою території та вжиття заходів щодо забезпечення чистоти і порядку в селищі, на пленарному засіданні ХХХ сесії Близнюківської селищної ради VІІ скликання від 17.03.17 року прийнято рішення за № 503-VІІ «Про упорядкування сезонної торгівлі продукцією садівництва та городництва на території  смт. Близнюки», згідно з яким торгівлю вздовж пішохідного тротуару в смт. Близнюки по вул. Свободи – заборонено.

    Для всіх мешканців смт.Близнюки, с.Садове, с.Батюшки, бажаючих реалізувати надлишки самостійно вирощеної на присадибних ділянках сезонної продукції садівництва та городництва, облаштовано торговельні прилавки на території  ринку ФОП Малихіної В.І..

    З 04 квітня 2017 року започатковано чергування представників Близнюківської селищної ради,  Близнюківського КП «Комунальник» та Близнюківського відділення поліції Лозівського ВП ГУНП в Харківській області щодо недопущення незаконної торгівлі в вищезазначеному місці!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень