Візит депутатів обласної ради на Близнюківщину

Дата: 29.06.2016 13:51
Кількість переглядів: 574

Фото без опису     За ініціативи депутата Харківської обласної ради об’єднання «Самопоміч» Сергія Володимировича Щербаня 17 червня у приміщенні Близнюківської селищної ради відбулася робоча зустріч депутатів обласної ради даної фракції з керівниками об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ) селища Близнюки. Оскільки наш район по області в лідерах у плані створення, організації та розвитку ОСББ, то дана група зацікавлених людей від «Самопомочі», що займається пропагуванням створення таких об’єднань в регіоні та наданням безкоштовних юридичних консультацій в цьому напрямку, приїхала на Близнюківщину аби перейняти досвід роботи.

       Перша частина зустрічі була присвячена теоретичним питанням. Гостей цікавило все: власне сама організація об’єднань, фінанси, ремонтні роботи і т.п. Далі депутати пройшлися вулицями селища, завітавши до деяких будинків, аби на власні очі переконатися у зробленому громадянами. І побачене їх приємно здивувало: нові дахи,  замінені вхідні та суміжні двері і встановлені пластикові вікна у всіх під’їздах, облаштовано зони відпочинку та дитячі майданчики, квітники - і все це зроблено з любов’ю. Та головне, на чому депутати зосередили свою увагу, це на взаємній підтримці, співпраці та взаєморозумінні між місцевою владою та громадою.  

       Далі депутати обласної ради фракції «Самопоміч» поклали квіти біля меморіальної дошки О.Чепеленку, що у Лукашівській ЗОШ І-ІІІ ст., та відвідали маму героїчно загиблого земляка. Звісно, цікавилися і проблемами школи та побували у спортивній залі навчального закладу, яка потребує капітального ремонту.

       Також в ході поїздки були й на об’єкті будівництва спортивного залу, що в с.Садове, та завітали до дошкільного навчального закладу в цьому ж селі.

(Близнюківська районна громадсько-інформаційна газета "Нове життя")


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень