Навчальний візит Близнюківського селищного голови Геннадія Короля до Польщі / StudyTours to Poland

Дата: 04.04.2018 13:44
Кількість переглядів: 479

Навчальний візит Близнюківського селищного голови
Геннадія Короля до Польщі / StudyTours to Poland

Відповідно до укладеного договору про співпрацю між Асоціацією органів місцевого самоврядування Харківської області та Програмою Study Tours to Poland щодо популяризації ідей місцевого самоврядування, обміну досвідом та кращими практиками в березні 2018 року відбувся навчальний візит Близнюківського селищного голови Геннадія Короля у складі делегації Харківської області до м.Познань Великопольського воєводства Республіки Польща.

            В ході навчального семінару за темою  Територіальне самоврядування як інструмент розвитку громад у Польщі. Досвід для України” було вивчено практику створення інституцій місцевого розвитку, співпраці між органами місцевого самоврядування, бізнесу та інвесторами, запровадження програм розвитку сільських територій, підтримки підприємництва і кооперативних об’єднань. Значна увага приділялась вивченню питання взаємодії громадянського суспільства з органами влади у розв’язанні соціальних проблем та функціонування громадських бюджетів.

Фото без опису 

Найбільш реальним для запровадження на території Близнюківської територіальної громади з урахуванням вже набутого досвіду з реформування окремих  напрямків життєдіяльності в Польщі за глибоким переконанням Короля Г.С. є створення первинного рівня медицини, удосконалення освіти та залучення інвестицій в розвиток селища.

            Дякуючи за отриману нагоду взяти участь у навчальному візиті до Республіки Польща директору Програми Study Tours to Poland М.Скорці, а також Президенту Асоціації органів місцевого самоврядування Харківської області, голові Харківської обласної ради С.Чернову, Близнюківський селищний голова Г.Король стверджує, що подібні форми обміну досвідом є не тільки нагально необхідними, а й надзвичайно актуальними в умовах децентралізації на шляху до об’єднання громад.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень