Близнюківське пасовище – перший крок до узаконення

Дата: 19.10.2018 11:12
Кількість переглядів: 582

Фото без опису        18.10.2018 року в приміщенні Близнюківської селищної ради відбулося жеребкування щодо вибору місця розташування земельної ділянки для ведення ОСГ (сінокосіння та випасання худоби) на території колишнього аеродрому в смт. Близнюки.

Перед початком жеребкування всім учасникам було надано наступні роз’яснення:

розподіл землі між власниками корів здійснюється з метою збереження пасовища та забезпечення права мешканців на отримання в приватну власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, зокрема для сінокосіння та випасання худоби;

розподіл землі здійснюється на території колишнього аеродрому виключно в межах смт.Близнюки.

Фото без описуВ жеребкуванні взяли участь 28 мешканців, які мають на утриманні корів та випасають їх на території колишнього аеродрому.

Було розподілено територію фактичного випасу великої рогатої худоби, орієнтовною площею 57 га, з розрахунку до 2 га на 1 корову.

Враховуючи розподіл місць розташування земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства (сінокосіння та випасання худоби), визначений за результатами жеребкування, було досягнуто домовленості щодо винесення питання про погодження виготовлення технічної документації із землеустрою щодо оформлення права приватної власності на землю на розгляд сесії селищної ради та чергової зустрічі з Близнюківським селищним головою Королем Г.С. для отримання консультацій щодо подальших покрокових дій в реалізації права на землю.

Фото без опису Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень