Повідомлення про оприлюднення проекту регуляторного акта

Дата: 05.05.2018 11:10
Кількість переглядів: 601

Фото без описуКеруючись Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, Близнюківська селищна рада повідомляє про оприлюднення регуляторних актів:

  • проекту рішення селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Близнюківської селищної ради у 2019 році”
  • проекту рішення селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Близнюківської селищної ради у 2019 році”

Строк приймання пропозицій та зауважень до проектів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проектів регуляторних актів та аналізів їх регуляторного впливу на офіційному сайті Близнюківської селищної ради: http://bliznjuki-selrada.gov.ua.

Кінцевий термін подання пропозицій та зауважень - 05 червня 2018 року.

Пропозиції та зауваження до проектів регуляторних акта та аналізу регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: смт.Близнюки вул.Свободи, 30, каб.№1, другий поверх (відповідальна особа – заступник селищного голови Хомутова Я.Ю.) або в електронному вигляді на адресу mail@bliznjuki-selrada.gov.ua.

 

Проект рішення селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Близнюківської селищної ради у 2019 році”

СТАВКИ земельного податку

ПЕРЕЛІК пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до п. 284.1 ст.284 Податкового кодексу України, і з сплати земельного податку

Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Близнюківської селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Близнюківської селищної ради у 2019 році”

Проект рішення селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Близнюківської селищної ради у 2019 році”

СТАВКИ податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

ПЕРЕЛІК пільг для фізичних та юридичних осіб, наданих відповідно до пп. 266.4.2 п. 266.4 ст. 266 Податкового кодексу України, із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки

 Аналіз регуляторного впливу до проекту рішення Близнюківської селищної ради “Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на території Близнюківської селищної ради у 2019 році” 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень