Боротьба комунальників з зимовою негодою!

Дата: 13.01.2017 11:06
Кількість переглядів: 725

   Зважаючи на те, що з середини грудня на території України панує «справжня» зима, основні сили Близнюківського КП «Комунальник» направлено на боротьбу зі сніговими заметами та ожеледицею.

   З початку року ми спостерігаємо досить мінливу погоду, а саме вдень йде дощ, а вночі – сніг та заморозки, що сильно ускладнює роботу комунальників.

   Для розчистки комунальних доріг від снігу крім техніки КП «Комунальник» також залучено дві одиниці техніки на договірних умовах, що в свою чергу забезпечує оперативне вирішення проблем пов’язаних з заметами.

    Щодо боротьби з ожеледицею на дорогах, то тут питання вирішуються складніше у зв’язку з відсутністю власних піскорозкидачів, тому з метою вирішення даної проблеми ведуться перемовини з керівництвом філії «Лозівський райавтодор» ДП «Харківський облавтодор» щодо залучення до даних робіт підпорядкованої їм спецтехніки. У 2017 році Близнюківською селищною радою планується придбати власний причіпний розкидувач піску.

      У зв’язку з випаданням 11 та 12 грудня замерзаючого (переохолодженого) дощу при від’ємній температурі повітря, було ускладнено рух пішоходів по тротуарах селища, тому зранку 13 грудня комунальниками оперативно, в міру своїх технічних можливостей, проведено відсипку тротуарів піщано-сольовою суміщу та протиожеледними реагентами.

      Відзначимо, що для боротьби з ожеледицею на центральній алеї смт. Близнюки використовується спеціальний протиожеледний реагент, що дає змогу вберегти тротуарну плитку та взуття пішоходів від руйнування.

   Зима продовжується та супроводжується рясними опадами, як у вигляді снігу, так і дощу, а також морозами, тому й Близнюківське КП «Комунальник» продовжує боротьбу зі складними погодними умовами!

      Ми розуміємо, що тротуари та вулично-дорожня мережа повинні бути в кращому стані, але це потребує збільшення кількості працівників КП «Комунальник» в рази, що наданий час з фінансової точки зору досить складно!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень