Привітання з Днем місцевого самоврядування

Дата: 06.12.2017 09:32
Кількість переглядів: 1510

 

Дорога Близнюківська громадо!

    Від імені всіх працівників селищної ради та від себе особисто щиро вітаю з нагоди державного свята  - Дня місцевого самоврядування!

   Це свято, до якого причетна безліч людей, котрі трудяться на нелегкій, відповідальній самоврядній ниві – селищні депутати та члени виконавчого комітету, працівники селищної ради, соціально активні місцеві підприємці, голови близнюківських ОСББ, всі небайдужі та добропорядні мешканці селища Близнюки, села Садове та села Батюшки - ті, хто своєю щоденною працею сприяє утвердженню в українському суспільстві принципів народовладдя та демократії.

         Всі ми – єдині в досягненні спільної мети, успішній реалізації спільних інтересів та забезпеченні теперішнього і майбутнього нашої територіальної громади.

   Нехай День місцевого самоврядування об’єднає нас у спільному прагненні зробити нашу громаду самодостатньою та здатною повноцінно вирішувати актуальні проблеми мешканців.

     То ж прийміть мої сердечні вітання з нагоди свята та щиру подяку за довіру та порозуміння, плідну співпрацю, високий професіоналізм і вірність обов’язку.

   Від усього серця бажаю вам і вашим рідним міцного здоров’я, особистого щастя, родинного благополуччя, нових вагомих здобутків як на ниві народовладдя, так і у всіх ваших починаннях в ім’я розквіту рідного краю, зростання добробуту всього українського народу!

    Упевненості вам і віри у краще майбутнє, процвітання, Божої благодаті та всіляких земних гараздів!  Ми приречені на успіх, бо ми того варті!

 

З повагою, Близнюківський селищний голова  Геннадій Король


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень