Деклараційна кампанія 2017 року триває!

Дата: 05.04.2017 09:24
Кількість переглядів: 554

Фото без опису   Декларування доходів – це виконання громадянами свого конституційного обов’язку, індивідуальний внесок у добробут держави та реалізація права громадян на податкову знижку.

   Обов’язкове подання податкової декларації про майновий стан і доходи громадянами виникає, зокрема, у разі отримання у 2016 році доходів від оренди майна фізичної особи, в тому числі оренди земельного паю, якщо орендар є фізичною особою, яка не є суб’єктом господарювання.

   Тобто, власник земельного паю (орендодавець) повинен самостійно нараховувати та сплачувати в бюджет податок, якщо орендарем є фізична особа, яка не є суб’єктом господарювання.

   Громадяни, які самостійно обробляють земельні ділянки, надані їм у розмірах, встановлених Земельним кодексом України для ведення особистого селянського господарства, та земельні частки (паї), виділені в натурі (на місцевості), сукупний розмір яких перевищує 2 гектари, повинні декларувати дохід від продажу власної сільськогосподарської продукції.

   Близнюківська селищна рада  наголошує, що останній день подання декларації за 2016 рік для громадян, які зобов’язані її подати –  3 травня 2017 року.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень