Вельмишановна Близнюківська громадо!

Дата: 29.12.2017 08:33
Кількість переглядів: 472

Фото без опису

Дорогі жителі селища Близнюки, села Садове, села Батюшки

та Ваші родини!

Прийміть найщиріші вітання з прийдешніми святами –

Нового року та Різдва Христового!

    Рік, що минає, подарував нам радість щоденного спілкування, напруженої плідної праці, яка влилася в скарбницю добрих справ та збагатила кожного з нас новим професійним та життєвим досвідом, згуртував нас і дав поштовх у майбутнє.

   Зустрічаючи Новий рік, святкуючи Різдво Христове, побажаємо один одному любові та віри в себе, в процвітання нашої громади та всієї України.  Я глибоко переконаний, що тільки разом ми збережемо все краще, що маємо та спільними зусиллями досягнемо успіхів. Нехай новий 2018 рік стане сприятливим для втілення всіх благих починань на користь громади. Нехай кожен день в новому році буде осяяним життєдайним світлом різдвяної зірки, сповнений щирої радості, збагачений незламною вірою, щедрим на перемоги та здобутки.

Зичу усім міцного здоров’я, безмежного особистого щастя, родинного затишку, незламного духовного гарту, життєвих гараздів та статків, бадьорого настрою і творчої наснаги, прихильності людської долі, Божого благословення!

            Маю надію, що любов до нашого спільного дому, прагнення зробити його кращим буде і надалі слугувати головним пріоритетом на майбутнє.

 

З глибокою повагою  та щирою шаною

Близнюківський селищний голова                                                                            Геннадій Король

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень