МЕР ВИЗНАЧИВСЯ З ПЕРЕМОЖЦЯМИ

Дата: 07.04.2016 08:01
Кількість переглядів: 570

       В понеділок 04.04.2016 року розробники проектів “Парк моєї мрії”  зустрілися в кабінеті селищного голови для того, щоб нарешті дізнатися, хто переміг у конкурсі. 

       Як пояснив  Геннадій Король, єдиним критерієм  для визначення  переможців була реалістичність проекту та можливість його втілення в життя вже  протягом 2016 року.

      Члени гуртків “Медіа-культура” та “Основи учнівського самоврядування” жваво відгукнулися на пропозицію селищного голови прогулятися до парку та разом об’єктивно  оцінити можливості  покращання благоустрою  центрального парку селища відповідно до запропонованих проектів.

       Отже, за відповідністю суспільним вимогам, доступністю, простотою, наявністю можливостей щодо залучення територіальної громади для його реалізації переможцем став проект презентований  гуртком “Медіа-культура”.

       Проект, що розробили та представили члени гуртка “Основи учнівського самоврядування”, є перспективним  та однозначно цікавим для впровадження, тому окремі елементи благоустрою, запропоновані  в ньому,  обов’язково буде  використано  в ході відновлення парку.

       Близнюківський селищний голова Геннадій Король наголосив,  що  єдиними  переможцями в цьому конкурсі  є юні члени близнюківської селищної громади, які не тільки своїм бажанням позитивних змін та розвитку селища, а й своєю соціальною активністю є величезним прикладом для  наслідування для багатьох можновладців та населення селища в цілому.

       На зустрічі з селищним головою Геннадієм Королем було  з ентузіазмом  підтримано ідею створення в селищі молодіжної громадської організації “Молодіжний банк ідей Близнюківщини” як унікальний формат залучення молоді до прийняття рішень щодо вирішення проблем місцевої громади,  спонукання до самореалізації через втілення власних ідей і проектів.

       За участь в конкурсі проектів “Парк моєї мрії” учасники отримають винагороду в розмірі 5 тис. грн. та ноутбук “Lenovo”, а також  учасників конкурсу чекає вже традиційна подорож до м. Львів влітку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень